#PCFMRomania #Bistrita #costurimaidanezi

“Aproape 1000 de câini vagabonzi au fost prinși de angajații Serviciului Ecarisaj al Primăriei Municipiului Bistrița în ultimii doi ani și, cu toate acestea, câini mai există încă liberi în anumite zone din oraș.
Toți câinii au ajuns în adăpostul municipalității de pe strada Simpozionului, unde au fost vaccinați și deparazitați, pentru activitatea de ecarisare municipalitatea cheltuind anul trecut 217.000 lei.
8 dintre câinii prinși de angajații municipalității aparțineau unor persoane fizice care și-au revendicat animalele după ce acestea au ajuns la adăpost(…)
Efoturile făcute de municipalitate pentru a scăpa orașul de câinii vagabonzi se văd, însă este în continuare greu de înțeles cum an de an aproape 500 de câini ajung în adăpostul primăriei și totuși pe străzile din oraș mai există câini vagabonzi, o bună parte dintre ei fiind periculoși. Anul trecut 334 de bistrițeni au cerut ajutorul medicilor după ce au fost mușcați de câini.”

caini-adapost-Bistrita

Citeste mai multe pe:
http://www.bistriteanul.ro/Aproape_500_de_c%C3%A2ini_au_fost_prin%C8%99i_anul_trecut_pe_str%C4%83zile_din_ora%C8%99_%C8%98i_tot_mai_sunt-1460278259275.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *