Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.procivilizatie.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Termeni si Conditii

Site-ul www.procivilizatie.ro este administrat de Asociatia Pro Civilizatie – fara maidanezi, cu sediul in Str. Danubiu nr. 19, bl. 31, sc. 1, ap. 45, et. 7, sector 3, Bucuresti, asociatie inregistrata in Registrul Special cu numarul 10618/A/2013 din 25/09/2013, Cod Identificare Fiscala 32622397.

Detaliile proiectelor si serviciilor Asociatiei Pro Civilizatie – fara maidanezi prezentate in cadrul site-ului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.

Prin accesarea site-ului, utilizatorul final se angajeaza sa nu creeze nici o dauna sanctionata ca atare de legislatia romana catre Asociatia Pro Civilizatie – fara maidanezi sau catre oricare persoana fizica sau juridica. Asociatia Pro Civilizatie – fara maidanezi poate urmari, sanctiona sau recupera prin proceduri legale daunele cauzate functionarii site-ului (sau serviciilor oferite prin intermediul site-ului) sau imaginii sale in urma oricarei folosiri ilegale sau daunatoare a site-ului de catre utilizatorul final.

Asociatia Pro Civilizatie – fara maidanezi incearca sa-si imbunatateasca serviciile in mod continuu si va invita sa contactati admin@procivilizatie.ro pentru orice probleme si imbunatatiri legate de site sau de acesti Termeni si Conditii.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.procivilizatie.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina TERMENI SI CONDITII, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Politica de retur

Asociatia Pro Civilizatie – fara maidanezi este o organizatie non-profit constituita conform Legii 26/2000 si, ca atare, donatiile efectuate catre Asociatie nu intra sub incidenta Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 care prevede politica de retur.

 

Data ultimei modificari: 26.03.2016